Office Space by Tao Sheng

Tao Sheng Shares The Office Box Office Space

Tao Sheng, the creative mind behind the award winning project Office Space by Tao Sheng points out, Box, a simple element. But here, it is the largest value field. Closed two irregular box mix into the aisle, connect each functional area. Meeting room use area transparent glass partition wall, appears fully and clear. The whole space is given priority to with white attune, consistent with the company culture, also with lubricious floor the whole package "box" complement each other. Lighting, in the case of satisfy lighting, each lamp cast stones like a casual, casual instead! In short the whole design not conform, satisfy the need of office, and the users can work in cheerful..

Office Space by Tao Sheng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=39549

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Stories homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Design Stories - designstories.org - All Articles