Far Line-Corporate Headquarter by Ling Zhou

Ling Zhou Reveals The Far Line Corporate Headquarter

Ling Zhou, the creator of the award winning project Corporate Headquarter by Ling Zhou explains, Slowly observe each location, showing a full of artistic and creative design vocabulary, all design extremely artificial, use or life continues to move forward at the same time, including space, need to accept the baptism of time, for design, the size of the area can not hinder the formation of the interior body, each set of design needs to be reflected with design concepts. The aesthetic sense of overall balance of space is the spirit of design..

Far Line-Corporate Headquarter by Ling Zhou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=75108

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Stories homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2019 Design Stories - designstories.org - All Articles